mandag 10. november 2008

Verdens beste Erik!



Idag kom det tikkende inn en mail fra Sverre, min svoger, og jeg skjønte at han kanskje var litt snurt fordi Erik ikke er portrettert på denne bloggen. Det har sin forklaring i at Sverre måtte sende meg noen bilder av sin sønn, rett og slett fordi Sverre er veldig flink til å ta mange, og fine bilder!
Se på denne skjønne karen her a!

Erik er to år, og en sjarmør. Han roper "YYYYYYDA", og det betyr tante Goda, og han kommer løpende med saftige kyss og gode klemmer. Han flørter med meg rett og slett, og det funker. Han showet på kampen på lørdag også, der han løp rundt på tartandekket på Bislet og ropte på "GÆÆÆÆÆÆI", med et altfor stort Røaskjerf hengene etter seg.
Erik er opptatt av fetterne sine, og de av han. Det er nå det virkelig begynner at de kan leke sammen, og det er koselig å se hvordan de tilnærmer seg hverandre. Erik skjønner at Fredrik og Herman er store, og de to skjønner at de må være forsiktige og roligere med han enn med hverandre. Fredrik hjelper til med trappen, han finner leker og passer på at Erik har det bra, det er jo godt å se!
Dette bildet er fra i sommer, fra Dyreparken. Gutta løp på disse brolignende gangene, og latet som de falt, først den ene, så den andre og så den tredje. Om igjen og om igjen, og det var første gangen de gjorde det samme alle tre som alle synes var skikkelig gøy. Og da ble det knipset!

Erik er kanskje mer Sabeltannfan enn Herman har vært, og det sier en hel del. "Betann" som han sier har truffet noe hos Erik som jeg tor ikke slipper taket så fort. I sommer ble det da ekstra stas å være i Dyreparken. Vi var med Sverre, Susanne og Erik på hytta etterpå, og Herman og Erik fant mer ut av sin felles interesse:-)

Vi har hatt en periode hvor Herman rett og slett ikke gikk uten Sabeltann utstyret sitt, og det er fortsatt hyppige tilbakeslag....Jeg tror bildet fra skiskolen kanskje er det beste.








Det var rett og slett ikke mulig å få han med seg på skikurs uten drakten, og på skikurs skal man - iallefall når mamma har betalt masse penger for det...;-)

Vi gleder oss til sommeren, og til å reise tilbake til Sabeltanns verden med disse små piratene.


Ingen kommentarer: