fredag 7. november 2008

God tur til Afrika kjære Nina pina bobolina:-)

Min skjønne lillesøster, Nina, skal imorgen reise til Afrika for å ha praksis på et sykehus i Tanzania. Hun kom hit til byen ikveld, for å reise videre via London imorgen tidlig. Dermed ble det avskjedsmiddag her hos oss med mamma, pappa, Peder og oss fire.



Nina fikk velge meny, og det ble medisterkaker og surkål.....og kanelboller og vannbakkels med både krem, vaniljekrem og sjokoladekrem:-) Sikringskost til reisen! Hun har også bestilt pannekaker til matpakke imorgen, så nå skulle mamma hjem å steke! Påbildet her har Nina fått ny hodelykt, og den fikk hun i gave av oss. Vi har nemlig fått tips om hva som lønner seg å ha med på safari, og ved siden av lykten var det lurt å ha med en god fleece jakke og en liten kikkert. Jakke hadde hun med, og kikkert får hun av mamma og pappa. Takk Martin og co for gode tips:-)



Som jeg sa var hele familien tilstede idag, og da også Primus og Leca. Videre lydige er de ikke, noe som bringer frem en del gohjertet mobbing og latter når vi er sammen. Dette bildet viser egentlig noe som er litt søtt, og det er at Primus (liggende) fikk krem og melis på hodet etter en liten snusetur på vannbakkelfatet. Dette oppdaget Leca, og slikket det vekk:-).

Peder var også her, og han var super-onkel og spilte innefotball med gutta på lekerommet. Han er jo like

glad i otball som dem, så der har vi funnet en god kombinasjon, og en som gidder å spille så mye de krever:-) Peder skal selvfølgelig også på cup-finalen imorgen, ivrig og trofast supporter som han er. Av alle i vår familie som har spilt fotball i Røa er Peder faktisk den eneste som kan skryte av å fortsatt være aktiv spiller - ikke verst!

Nei - nå skal vi ta kvelden og lade opp til imorgen, det blir en stor dag uansett. Geir sier han er klar, men snakker ikke så mye om det, så jeg regner med at han har kontroll!

Det kommer sikkert et referat fra morgendagen også!

Men det jeg skulle si var god tur til Nina, vi kommer til å savne deg masse, men unner deg opplevelsen! Vi gleder oss allerede til du kommer hjem:-)

Ingen kommentarer: