mandag 10. november 2008

Mandag morgen i sin rette betydning....

Etter en innholdsrik helg var det idag sjelden tøft å stå opp! Og det reale møkkaværet gjorde turen til barnehage og jobb til en kald, våt og lang opplevelse, men man kom da på plass en drøy time for sent...Utolig hvor daff man kan være selv etter en dag som igår, det mest aktive jeg gjorde var å dusje tror jeg!

Som sagt ble det en innholdsrik helg, og en helg vi kommer til å huske lenge! Fredagen var det middag med familien, og lørdag morgen begynte moroa....Geir dro avgårde med Røaklær og gulljakka under den ene armen, og dressjakken under den andre, man visste jo ikke da hvilken han skulle få bruk for. Mens han forbredte seg sammen med laget hadde vi besøk av Susanne, Oscar og Anna og det var veldig hyggelig! Barna spilte fotballkamp nede (:-)) og vi fikk pratet litt og oppdatert oss på hverandres hverdager. De ble med på cupfinalen, så vi ble en diger gjeng som møtte opp på Bislett i pøsregn, men vi satt under tak, så det gikk bare fint!

Så var det kamp, og heldigvis gikk det som vi hadde håpet, og jentene vant 3-1, og er dermed vinnere av "the double" - og her får alle en stolt gratulasjon fra meg!

Den hyggeligste overraskelsen for min del var faktisk her på bloggeuniverset, og Astrid som hadde laget dette innlegget til oss. Ikke bare var det veldig koselig gjort, men det gjør også at jeg ikke trenger å skrive så mye om saken, den er jo behørig dekket av Astrid! Allikevel legger jeg ut et bilde av Geir, og alt ved dette bildet sier hvor glad han var!

Cupfinalen var den siste kampen for sesongen, og etter et møte ikveld er det fri noen uker. Det skal bli deilig å ha litt mer tid sammen og ikke hele tiden bli styrt av tidspunkter. Rent konkret betyr det at idag skal jeg jobbe, til og med kanskje litt lenger enn vanlig kontortid, og ikke stresse hjem!




Selv om finalen har tatt store deler av helgen har vi også fått gjort litt annet. Søndag fikk vi sovet til ti før vi hentet barna hos mamma og pappa, og så bar det rett hjem for å se herrefinalen. Familien Rønnevig tok turen bort fra sitt nye hus i Elvefaret, og vi spiste lunsj og vafler og koste oss! Seb sov ute, Fredrik så på kamp og Nicolay og Herman lekte nede nesten hele tiden, utrolig!


Fredrik er jo selverlært fotballidiot, og etter denne sesongen er han godt vant medgode resultater - han heier jo på Røa og Stabæk. Her om dagen sa ha: det er så rart, alle jeg heier på bare vinner, lurer på om kanskje det er en ide at jeg heier litt på Vålerenga også.....og han har jo holdt med dem litt i smug, som her fra en kamp vi var i år, der han brukte alle sparepengene på VIF-skjerf:-)


Det betyr at vi fire "voksne", som alle var på bankett og fest lørdag kveld, fikk sitte/ligge stille i sofaen nesten hele kampen, og bare være sløve og slitne. Det er ikke noe særlig å legge ut et bilde av oss fire fra igår, så jeg velger heller et friskere portrett av våre gode venner og våre barn, da sistnevnte var på Tusenfryd med førsnevnte i august.

Da kampen var slutt merket vi faktisk et behov for både litt frisk luft og å røre på oss litt, så vi tok bilen til byen. Vi hentet Geirs bag på et hotell, og kjørte til Aker Brygge. Det blåste og regnet, og det var mørkt, men barna fikk løpt, lekt på lekeapparatet, sett båter, løpt på de humpene på utenfor DnBnor, vi lekte har'n, før vi tok med oss pizza og kebab på Paradis og datt ned i sofaen hjemme igjen!

En herlig helg, en herlig sesong, og ganske herlig at det er over også:-)

1 kommentar:

Thea sa...

Så hyggelig å bli dokumentert i bloggen din.... :-)