søndag 2. november 2008

....Så fikk jentene gullet sitt!

Som jeg nevnte i et tidligere innlegg var det idag laget til Geir skulle få utdelt sine gullmedaljer, for å ha vunnet serien 2008 på overlegent vis! 22 kamper, ett tap og en uavgjort, 90-10 i målforskjell og nummer to på tabellen 15 poeng bak. Jeg er imponert, de er utrolig flinke.

Her ser vi Marie, tante Siri og Caro - tre av guttas favorittjenter! De jubler og smiler! Det gjør de forsåvidt hele tiden, men kanskje enda litt mer idag!

Det ble aldri den veldig spennende kampen, Røa vant 4-0 over Trondheims-Ørn. De fleste tilskuerne hadde nok kommet forå hylle laget, og få med seg Sondre Kåfjord dele ut medaljer og pokal. Denne pokalen er en vandrepokal, men etter man har vunnet serien tre ganger får klubben den til odel og eie. Dermed blir den nå stående på klubbhuset på Røa!

Karin og Siri tok imot pokalen, men flere fikk mulighet til både å holde den og kysse den!

Nå når serien er slutt ser Geir og jentene frem mot Cupfinalen neste helg, hvor vi skal på Bislett og heie dem frem til gull eller sølv i NM! Det er Geir og jentenes tredje cupfinale også, og jeg er fornøyd bare det ikke blir samme feiring som da de vant kongepokalen første gang....;-)

Vi har feiret med rødvin til søndagsmiddag, ganske godt etter mange timer ute i nydelig vintervær. Egentlig skulle vi ha Kristine og Espen og jentene på høstens elggryte, men både Espen og Emilie ble syke, så det er utsatt på ubestemt tid. Dermed ble det kjøttkaker med grønnsaker og potetmos, og for å gjøre det attraktivt for gutta lagde vi grønn og rosa potetmos!

Veldig morsomt, og veldig populært! Nå kan søndagskveldsroen senke seg, vi går en travel uke i møte, men neste søndag er sesongen over, og vi får roet oss litt ned - det gleder vi oss til! Det store spenningsmomentet denne uken, ved siden av cupfinalen selvfølgelig, er fotballgallaen i Drammen på onsdag, der Geir er nominert til Årets Trener. Vi tror jo ikke han vinner, men det er godt gjort bare å bli nominert! Flere Røaspillere er nominert i ulike kategorier, så det blir en spennende kveld for laget. Fortsatt god søndag!


1 kommentar:

AstridVU sa...

Grattis til Geir med gullet, lykke til om en uke og lykke til på Idrettsgallaen :) Det var da voldsomt så gode dere er, da!

Takk for tipset om farget potetmos - kanskje jeg får gutta (og for så vidt meg selv) til å like potetmos nå da... Verdt et forsøk!

Ha en nydelig søndagskveld! :)