mandag 2. mars 2009

Geir 40 år!

Idag blir Geir 40 år, og for å kort oppsummere hans holdning til den saken; han ville ikke feire, hadde ingen ønsker, han ville helst på trening med laget, og synes ikke 40 er noe særlig. Of det skjønner jeg godt, det er jo mye - det er ti år igjen til femti liksom, begynner å bli voksen da!
Jeg hadde ikke fått noen ønsker, og hadde lyst til å gi han noe ordentlig, og det endte opp med at jeg har fått med meg hele familien og spleiset på bunad til han. Han får Valdresbunad, og den er bestilt, men skal prøves og måles etter 17. mai, det var visst litt travle tider for bunadsyersker frem til konfirmasjonstiden og 17. mai er over....men det gjør ingenting, den blir iallefall klar til barnedåp til høsten og til julaften på fjellet!
Buksen til bunaden er deteneste som er ferdig, den har nemlig Geir arvetav min bestefar, og det er jo hyggelig å tenke på, at Piapappasgamle nikkers kommer til nytte igjen! Iallefall nåsom Geir har blitt glad i og knyttet til Beito, som det var Piapappa som "fant" til oss.
Dagen startet med"kaffeseng", som er barnas navn på bursdagsmorgener medkanelboller, te, juice og gaverpå sengen. Dette gjør vi hver gang noen har bursdag, og vi begynner halvsyvfor å ha goooood tid, og så gleder vi oss til kvart på syv, for da ringer Tante Kari (ja, hver bursdag), og synger to hele vers av Hurra for deg høyt og fint for oss. Da har vi høytaler på telefonen, og alle nynner med:-)
Så var det jobb og barnehage, og i lunsjen fikk Geir overraskelsesbesøk av Jan, som tok han med på kjøretur med et beist av en bil visstnok, og ut på lunsj etterpå.Utrolig snilt gjort,og et øyeblikk der tror jeg Geir vurderte å selge alt vi eier og har for å kjøpe en sånn bil.....40 års krise eller bare sinnsykt interessert i bil? Vet ikke, en god blanding sannsynligvis:-)
Etter jobb trodde Geir vi skulle ut å spise, vi fire sammen, men det han ikke visste var at Thea og Henrik åpnet huset sitt, og med praktisk hjelp fra West, handlehjelp fra mamma og pappa,kakebaking fra West, Høy og Siri og litt orging fra meg hadde vi i all hemmelighet invitert Geir sine nærmeste venner og hans søsken til surprise fest. Vi lurte han hele veien, og litt nødløgner fra meg nå og da i løpet av ettermiddagen reddet oss i havn. Han ble tatt skikkelig på senga, og rundlurt! Det ble ikke noe restuarant, men pølser og kake og verdens beste venner istedet, tusen takk alle sammen for at dere kom og gjorde stas på Geir!
Og Thea og Westby-takk for at dere er så snille og omtenksomme-vi setter veldig stor pris på det, bare klarer ikke helt å få sagt det som jeg vil:).
Så nå sitter vi her hjemme og tenker tilbake på en innholdsrik og morsom dag, og selv om vi ikke fikk til den store festen vi hadde planlagt,fikk vi en veldig bra feiring allikevel:-) Utrolig hva man får til med hjelp fra gode venner, selv midt i flytting og med en kranglerygg på slep!
Geir er iallefall veldig happy, føler seg fortsatt som han er 20 og skjønner ikke hvor det ble av middagen på Big Horn......

1 kommentar:

AstridVU sa...

Så koselig overraskelse for Geir da, Godings! Og takk til Siri for fyldig(-ere) dekking av begivenheten, og ikke minst - for bildet av deg :)

Hils Geir og gratuler fra østkantfolka!