fredag 13. mars 2009

Så var det gjort!

Vi har flyttet! Alle våre eiendeler har byttet oppholdssted, og det har vi fire (fem) også. Med fantastisk flyttehjelp på tirsdag ble ALT båret fra 60 d til 64 i på TO timer! Imponerende.....det eneste som ikke gikk etter planen var Jan Erik sin rygg, som ble nesten like skjev som min, en skikkelig strek i regningen. Disse gutta må innse at de ikke er ungdommer lenger!!!
Tirsdag fikk vi opp senger, sofa, ja - det var vel det vi fikk på plass, men de tre siste dagene har oppvaskmaskin, vaskemaskin, trommel, TV og kjøkkenutstyr funnet sine nye plasser. I helgen håper vi at et par hyller, noen klesskuffer og kanskje noen senger til barna skal komme på plass, men å klare alt det er vel å tro på julenissen:-)

Gutta synes det er stas med nytt hus, men de har ikke helt fått smaken på nytt rom o.l. enda, de ligger på madrass på et av rommene, og har ikke lys, gardiner eller noe annet på rommene sine....huset er jo speilvendt fra det forrige, så Herman og jeg sliter litt om natten når skal opp å tisse, vi går feil vei og inn i boden....heldigvis har vi, til nå, oppdaget feilnavigeringen i tide! Men det er litt morsomt, fordi det skjer hver natt:-)

Det er ikke mye annet nytt å melde om, ryggen er fortsatt ikke bra, men idag er iallefall en grei dag! Men jeg skal ALDRI flytte igjen uten å kunne bære en klut engang - utrolig frustrerende å ikke kunne stå oppreist og ikke å kunne hjelpe til. Det tærer på humør og tålmodighet, men så hjelper det heller ikke å være sur, så jeg prøver å finne en mellomting!

Da hjelper det med litt krydder i hverdagen, som igår, da første drypp av Kristines utdrikningslag ble gjennomført;-) Se egen sak, er det ikke det skribenter sier når de henviser til andre saker?

Ingen kommentarer: