mandag 9. mars 2009

Barnas Frognerparkenholmenkollsøndag

Igår var det den årlige Holmenkollsøndagen for barna, men på grunn av ombygningen av Holmenkollen var det laget i stand til renn, lek og kos i Frognerparken. Fikk vondt av arrangørene som fikk et skikkelig dritt vær å forholde seg til, men det var ikke så mange som så ut til å bry seg om det egentlig!
Gutta ble sendt ut i hver sin løype. Herman i bamseløypa på 800 meter, og Fredrik i Elgløypa på 1,2 kilometer. Herman uten å fortrekke en mine som vanlig, men det var iallefall postivt at han ikke nektet å gå....Fredrik derimot hadde geldet seg i mange dager, men da han stod på start var alvoret plutselig der, og det kom en tåre og litt fortvilelse, men det var fordi det var så mange store barn der, og det var faktisk det! Men når han var i gang var det full pinne og speedy gonzalesvar i sitt gamle jeg igjen! Herman kom først i mål, om enn litt tankefull. Han synes det vargøy sa han, spesielt til å begynne med.....fordi da var han først.....men så var det noen som hadde sniket.....og det var ikke lov.....og det stemmer at han lå først en lang stund, men ikke fordi han gikk fort.....heller motsatt.....og de andre skjønte ikke at det gikk an å gå forbi.....det var litt som å kjøre bil med farmor til fjellet, hun var storfornøyd, hun, lå først oppover svingende i fire timer:-)
Men de kom i mål, fikk sine velfylte sekker i premie, så føk Fredrik til hoppbakken og hoppet tjue ganger, mens Herman fant Gilde teltet der det var gratis pølser, og der stod han en laaaaaang stund. Før vi var helt gjennom våte var vi innom skileik, skiskolen, skiskyting, ballongblåsning for å nevne noe.....Men etter nesten tre timer i parken måtte vi kaste inn håndkle, detvar våttog surt og iiiiiiskalde tær og fingre på alle fire. Vi dro hjem til sofa, tepper, kakao og hopp på TV, og koste oss med tanken på gode opplevelser!

2 kommentarer:

AstridVU sa...

Ååå, fine guttene! Tenk at Herman lå først i løypa og så gikk de andre frekke barna bare forbi? Skjønner godt han ble irritert! Kan tenke meg de var ultraflinke og søte begge to!

Vi vurderte et øyeblikk Frognerparken på søndag vi også, men så så vi ut.

Goda, eller Kathrine om du vil:-) sa...

Astrid - de var veldig søte, faktisk....i mine øyne iallefall! Skjønner godt at dere ble inne, det var VELDIG vått og surt.....faktisk så ille at det var greit å ha en rygg å skylde på, så vi kunne komme oss hjem igjen.....