mandag 9. mars 2009

Siste gang: Geir 40 år!

Ser at denne overskriften har gått igjen på bloggen opptil flere ganger, men nåblir det siste gang....men igår hadde vi altså samlet familie til markering av Geirs runde dag,og det ble en hyggelig dag medlike mye skravling som vanlig!
På grunn av vår flytting, som skjer imorgen, hadde ikke vi noe særlig gjestfritt hus å invitere til, men jeg har så snill mamma og pappa, så de laget istand til fest for Geir i Ankerveien. Takk kjære dere:-) Takk også til Siri og West som bakte kake, for å si det sånn: min kake var det MYE igjen av, deres var skrapa bort......
Vi ble endel; Torgeir og Guro, Berit og Kristian, Kari og Sverre, Tante Kari, Sverre, Susanne og verdens kuleste nevø Erik, Peder, Siri, og oss fire og mamma. Pappa var i huset, men lårett ut med tidenes influensa, så han ble låst inne på soverommet (dog med en god dose marsipankake) og fikk ikke hilse på engang! Pelle kom ikke, han kom videre i en biljard konkurranse han var med i, og i vår familie er det godkjent grunn for fravær.....alle større eller mindre idrettsprestasjoner er det.....!
Det gikk med mye kaffe og kaker, som vanlig, og ingen ordentlig bursdag uten at Tante
Kari synger to vers av Hurra for deg, at hun leker pressefotograf og at hun sørger for at det blir gaveoppakning til alles beskuelse. Koslelig med tradisjoner og at noen husker på alt som skal skje!
Så nå kan vi si at Geir er ferdig feiret, om enn ikke helt som planlagt, men allikevel veldig godt feiret!

Ingen kommentarer: