fredag 29. mai 2009

Begynner å bli stor!

Igår da vi kom hjem fra barnehagen lå det brev fra skolen igjen. Denne gangen med klasselisten til Fredrik. 28 barn fra nærmiljøet som skal bli venner og kompiser og være sammen nesten hele tiden de neste årene! Det er morsomt å bo i et sånt boligområde som oss i sånne sammenhenger - alle bortsett fra to har adresse i Møllefaret eller Vækerøveien, og det tar vel disse små 1.klasse-føttene 10-12 minutter å gå fra den som bor lengst bort den ene veien til den som bor lengst bort den andre veien:-) Fredrik selv fikk ikke sett listen - for han var nemlig på overnatting i barnehagen med hele skolegruppa - så igår var det bare ett barn som ble hentet i bhg....Fredrik bel igjen til pølsefest, gjemsel, spill, film, is, eventyr, sang og massekos! Da vi kom med Herman idag var de noen småtrøtte øyne men et stort smil som møtte oss - herlig! Klarer seg selv uten oss - det er vel lov å være litt stolt! Fredrik var den første som hadde sovnet - stikk istrid med alle mine spådommer og erfaringer - og han hadde snakket om cornere og Champoins League finalen i søvne....det er gutten sin.....
Og ikke nok med det - idag drar han jammen avgårde igjen, til Jomfruland med Snorre - til båttur og krabbefiske. Det skjer iallefall nok for han, det er sikkert og visst.....så da er vi igjen med ett barn, og det passer fint i og med at jeg er litt sliten og lei om dagen, og Hermans ønske for helgen var å dra til et vann å kaste steiner i vannet....skulle la seg gjøre.

God pinse!

1 kommentar:

AstridVU sa...

Tenk at de har blitt så store! Skolebarn, Godings - hvem skulle trodd at tiden skulle gå så fort? Må si jeg er litt misunnelig på at dere fikk klasselisten såpass tidlig, vi får ikke vite hvem han skal gå i klasse med før første skoledag. Har du hørt på sludder? Siden Noah ikke går i barnehagen heller, så er vi jo litt småstressa med å bli kjent med folk han skal begynne på skole med, men vi får henge mye på stranda i sommer og spørre alle små gutter og jenter hvor gamle de er :)

Kos deg i helgen og pinsen, søte du! Og forresten så gledet jeg meg til et bilde av deg og magen da jeg så tittelen på innlegget ditt, så ja takk til flere bilder!

Er Herman keen på en tur til Nesodden, så hyyyl ut!