mandag 16. februar 2009

Chick Tour 2009

Så var vi vel hjemme igjen, da, etter et av årets høydepunkter - jenteturen. Denne gangen var det 11 jenter som dro avsted, det vil si 10 fra Oslo og Marte kom fra Sogndal.

Lag nummer 1, som dro fra byen tidlig fredag morgen ble raskt døpt Dirty Drillos. Turen opp gikk strålende - frokost og kaffe og boller ble servert av West, og skravla gikk mens veien snodde seg opp gjennnom vinteren. Vi havnet på hytta til familien Sand på Beitostølen, og det er ikke så ofte Beitostølen er så pent som denne helgen - vindstille, ikke en eneste sky og 7-8 minusgrader.....hvit så langt man kunne se, koselig hytte og verdens beste venninner.

Dirty Drillos handlet og begynte å foreberede middagen, før "vi" la oss ute i solen med en kald øl og nøt barnefri, jobbfri, mannefri - og alle andre fri'er man kan ha:-)

Da lag to, Team 13, ankom ble det mer øl og mer skravling, før det offisielle programmet startet med "dueller". Hver bil hadde fått utdelt fem egenskaper som de skulle fordele på lagmedlemmene; sterk, utholdende, smart, kreativ og positiv.
Dermed ble det dueller mellom de sterke Marte og Siri - Håndbak. En imponerende kamp som varte i maaaaaange minutter, og etter psykisk krigføring og mange triks var det Marte som gikk seirende ut. Imponerende å slå Siri - det forteller litt om hvor mange klatreturer Marte har på samvittigheten, hvor mye hun har båret, hvor mange tau hun har strammet, og ikke minst - hvor mange kilo tvillinger hun har båret på det siste året:-) De utholdende Kristinene måtte gjennom planken, knebøy og å holde en halvannen liter brus i hver hånd, og rett ut med armene. Stakkars. Edner vant to av tre øvelser, og jeg er imponert over innsats og resultat hos begge. Det ble fortalt om litt stølhet i etterkant. De positive Linda og Høy måtte lage en dessert av et eple og en banan og tilgjengelige krydder, Linda vant med en stemme - men begge dessertene var utrolig gode! Det ble bedømt på både smak og presentasjon, og jeg tror Hellstrøm skulle slitt med å utsette noe på noe! Smarte Susanne og Thea konkurrerte i en ny form for fem på rad, Thea stakk av med seieren, og jeg føler på meg at duellen var jevn! De kreative Pia og jeg konkurrerte i Ubongo, og Pia var uslåelig i problemløsningen, men min strategi var nok hakket bedre gjennomtenkt! Utrolig kult spill, og utrolig kule konkurranser! Vi fikk bekreftet at vi avdanka fotballspillere har et latent sinnsykt konkurranseinnstinkt, og det skaper mange morsomme situasjoner og kommentarer. Etter opptellingen: Dirty Drillos vant 3-2, noe som ikke overrasket så mange jeg snakket med iallefall:-)

Vi fikk servert nydelig viltgryte, og for de som kunne nyte det, ble det noen enheter alkohol:-)

Lørdag var der frokost klokka ni, skitur klokka ti, pølser på bål til lunsj, "blodløype"-stafett klokka halv tre, og halv fem var det avgang til Beitostølen for dagen hovedaktivitet; Snowrafting. Snøscooter opp og rafting på snø, med muligheter for varm drikke inne i lavvoen innimellom. Veldog koselig, morsomt og fartsfylt, og de 11 jentene på litt over 30 ble sjarmert i senk av de to 20 år gamle guidene våre;-).

Snowraftingen ble avskuttet med after-ski for noen, men de gravide dro på hytta for å lage middag. Pias vegetarsuppe - fantastisk god! Og litt sterk, - for å si det sånn - den hadde en viss lakserende effekt på endel, for enkelte har ikke den effekten gitt seg enda, eller hva West? :-)

Etter middag var det klart for oppsummering av helgen, og alle poengene man kunne få, og Susanne vant helgens tur! hun hadde fått plusspoeng av juryen for huslige sysler, positivt humør og et par andre ting jeg ikke husker i farta. Vet ikke om hun fikk poeng for noen av de laaaaange monologene sine om det ene og det andre, men det var noen av dem! Uansett en fortjent seier, regner med at fitness ballen hun fikk i premie allerede er blåst opp og vært i bruk:-)

Det var den individuelle delen, på lagdelen vant Team 13, men det kan jeg ikke skjønne. Men jeg godtar juryens bedømmelse, og gidder ikke legge inn noe protest eller anke, selv om det kan virke som det lønner seg om dagen! Jeg tenker heller at mitt lag skal gruse det andre laget på neste års tur, har allerede skumle planer!!!

For de som virkelig hadde fått energi av all den friske luften var det noen som dro ut for å vrikke litt på det ene og det andre, mens resten tok en rolig kveld på hytta med skravling og sjokolade :-)

Turen hjem igår gikk fint, tross vinterferie helg og glatte veier, men vi hadde tålt både det ene og den andre etter en så koselig og morsom helg!

For å si det sånn - når en fjelltur på vinteren faller i smak hos Edner - da har det vært veldig bra!

Lindas ski er nå lagt ut for salg på finn.no, og de bør ikke koste mye, de virker jo ikke allikevel!

TAKK FOR TUREN!

Ingen kommentarer: