fredag 31. oktober 2008

Vi fikk oss en god latter.....!!

Da var vi hjemme igjen, etter kveldens luftetur. Det ble som ventet en veldig hyggelig kveld, om enn litt annerledes enn forventet:-). Etter god pizza på Peppes på Aker brygge skulle vi på stand-up på Latter, men litt billettkluss gjorde at heller fikk en god Irish Coffee på Cafe Sorgenfri. Tips til Sverre: hente billetter på forhånd!

Uansett fikk vi en hyggelig kveld med prat og latter (...haha), takk for det alle sammen!

Historien bak denne kvelden er at Geir og jeg og Siri og Pelle hvert år får en julegave av Susanne og Sverre som inneholder en middag, et show eller noe annet vi gjør sammen. Veldig god gave- ide, og veldig koselig!

For dere som ikke kan hele familietreet vårt er altså Sverre og Siri Geirs søsken, og Susanne og Pelle deres henholdsvis kone og samboer. I tillegg til å være svigerinner og svogere jeg er veldig glad i, er de superkule tanter og onkler til Fredrik og Herman! Det er ingen som gir bort så mange gaver som Siri, og hun er utrolig flink til å kjøpe nyttige og fine gaver. Sverre er med sin lærerbakgrunn og sin lekenhet en onkel alle burde ønske seg!


Dette bildet er av Siri og Pelle, og er fra 17. mai, lurer på om det er fra 2007!
Da er det klart for helg på ordentlig, og vi ser frem til å feire Andrea sin 4-års dag imorgen. Dugnaden i borettslaget ble avlyst, fordi alt løvet vi skulle rake ligger under snø....egentlig helt greit! Søndag er det kampdag på Røa, med utdeling av gullmedaljer til jentene, så det blir også en fest vi må få med oss!

1 kommentar:

AstridVU sa...

Så synd dere ikke fikk med dere Latter da, men det høres ut som dere hadde en strålende kveld likevel! Det hadde vi også - helt Fantastisk!, så bare vent på min post senere i dag (med konsertanmeldelse). Må bare ut og kose meg i sola med familien min først :) Ha en nydelig helg, søta!