fredag 31. oktober 2008

Så kom fredag - endelig!

Selv om dette er en ganske vanlig fredag har vi gledet oss veldig til akkurat denne fredagen, det har vært planleggingsdag i barnehagen, og dermed fri.....vi bestemte oss for at det skulle være en rolig dag uten stress,og det ble det.....iallefall store deler av dagen!

Jeg var hjemme med gutta, og vi hadde en lang morgen med barne-tv, kakao og dyne i sofaen. Pysjen kom ikke av før etter klokka ti! Det er sånn det er å ha fri - deilig!

Siden vi var hjemme og hadde god tid fikk vi også sett litt på gamle bilder, og det passet fint med tanke på den nye bloggen også! Gutta har sett den, medbilder av seg selv og greier, og synes det var stas! De fikk derfor velge et bilde hver av seg selv jeg kunne legge ut. Herman valgte dette av seg selv, et godt valg synes jeg! Det er fra påsken iår, fra Beitostølen. Herman stod medsele nedover, men klarte jammen barneheisen selv etter 10 dager med trening!


Fredrik fikk også velge et bilde av seg selv, og inspirert av sin bror ble dette også et bilde fra påsken, men her fra hytta, eller rettere sagt fra skjulet! Det var utrolig mye snø i vinter, og Fredrik elsker alt som har med ski å gjøre, kanskje spesielt hopp! Da han fant på å hoppe fra skjultaket var påsken reddet!

Vi storkoser oss på fjellet, på hytta på Beitostølen. Det er etfristed der vi kan væreute og gjøre ting, men også ligge rett ut i sofaen og ta livet med ro. Det blir vanligvis mange timer ute i frisk luft, med mye aktivitet, så dette er også et av de få stedene våre barn sover hele natten, dermed blir det ferie for oss også:-)

Så for å bevise for alle at våre barn faktisk også sover valgte jeg dette bildet:

Sovende barn er jo deilig, eller hva?

Etter vi hadde sett på bilder og kledd på oss kom Henrik med Nicolay og Sebastian. De fire barna går jo i samme barnehage, så alle var hjemme. Vi fikk gått en tur i butikken og handlet, vi spiste lunsj før gutta løp ut og var sjørøvere på lekeplassen.

Fredag er svømmedag, så halv fire hoppet vi uti, 5 voksne og ni barn og tre kvarter med moro! På veien hjem var vi innom Røabanen, der jeg var på trening medUnified og Geir hadde trening med damelaget. Som dere skjønner er fredagene ganske travle for oss, men det er bare mange hyggelige ting som skjer, så det er en fin start på helgen! Denne fredagen skal også Geir og jeg ut på vift, og det er jo ikke hver dag, så det blir hyggelig. Vi har fått middag og en tur på Latter i julegave av Sverre og Susanne, så ikveld er det ut med oss fire og Siri og Pelle. Gleder meg!

Ingen kommentarer: