torsdag 3. september 2009

Nesehorn!




















Rar overskift synes dere? Ja, det er jo det, men den har sin helt naturlige forklaring....på beito er det et fjell som ruver i terrenger, som heter Bitihorn. Det er ikke så høyt, 1608 meter, men det står helt alene og ser derfor både stort og mektig ut. Vi har sagt til gutta i mange år at vi skal ta dem med på tur opp til toppen, og i sommer var det på tide å sette trusler ut i live....heter det det?


Vel, Herman har jo hørt om dette fjelelt fra han var en neve stor, men han blander nesehorn og Bitihorn, og det har gitt oss noen morsomme episoder, når han skal fortelle om nesehorn på hytta, at han så Bitihorn i dyrehagen osv.

Vi var altså på hytta, og mamma tilbø seg å passe Petter så vi kunne ta med oss pappa og de store guttene våre på langtur. Det er en sånn tur som ikke er så lang for oss, men for smp ben er den et stykke, og det er ikke så lett å motivere eller bli motivert npr det er to timer rett opp til å begynne med.....

Men - det er rart hva kontinuerlig prating om alt mulig, og en god dose Kvikk Lunsj gjør! Gutta gikk som trommestikker, og selv om Herman fikk litt hjelp mot slutten kom vi jammen helt til toppen alle fem, og om ikke Bitihorn ble noe høyere av at vi kom opp dit, vokste Fredrik og Herman noen centimeter hver. Og det gjorde nok det stolte mammahjertet også:-)

Ingen kommentarer: